Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) ve Masa Tenisi Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 8. ÇHGM Masa Tenisi Grup seçmeleri Adıyaman’da yapıldı.

Turnuvaya Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek, Aile Sosyal Bakanlığı ASP Uzmanı Abdullah Özbay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlardaki kız ve erkek çocukların katıldığı turnuva öncesi bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çocukları Adıyaman’da konuk etmekten mutlu olduklarını belirterek, “Bakanlığımıza bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği masa tenisi turnuvası bölge şampiyonasına Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ve Bakanlığımıza bağlı yerlerde kalan çocuklarımızın yarıştığı masa tenisi turnuvası yarışma heyecanıyla birlikte birliği, beraberliği ve kaynaşmayı sağlama açısından da çok önemli bir organizasyondur. Çocuklarımızı Adıyaman’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.Bu çocuklarımızı kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz çünkü onlar bizlere emanet edilmişler. Onların her türlü başarıyı elde etmelerinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ayrıca bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlarımı da kutluyorum. Kusursuz bir organizasyon düzenlediler” dedi.
7 İlden yaklaşık 36 sporcunun katıldığı Adıyaman Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan turnuva sonucunda Erkeklerde Hatay 1., Kahramanmaraş 2. Adıyaman ise 3.cü oldu. Kızlarda ise Mardin 1., Elazığ 2. Gaziantep ise 3.cü oldu
Turnuvada dereceye giren ilk iki takım 10-13 Ekim 2016 tarihinde Kayseride yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber