Adıyaman’ın en çok taraftar gurubundan biri olan Adıyaman 02 Cendere Gurubu Tribün Lideri Arif Mirhat Öner, bu hafta karşılaşılacak  Fırat Üniversitesi maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

-"HALKIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN DESTEĞİ İLE BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Öner, takımın Adıyaman 1954 Spor bu sene iyi bir başlangıç yaparak hem kendi evinde olsun hem de deplasmanlarda mücadelesine hız kesmeden devam ettiğini vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Bizlerde Adıyamanlı taraftarlar olark takımımıza moral ve motivasyon olması için Adıyaman 02 Cendere Taraftar Grubu taraftarlarımızla hep beraber diğer tribün arkadaşlarımızla beraber maçın sonuna kadar canla başla desteliyoruz. Bu hafta kendi evimizde Fırat Üniversitesi ile oynayacağımız maçı inşallah iyi bir mücadele ile kazanacağız. Özellikle bizleri sevindiren Adıyamanlı genç kardeşlerimizin takımlarını sonuna kadar destek için gelmeleri bazıları okul harçlıklarını harcamadan maça gelip takımlarına destek veriyorlar. Bu genç kardeşlerimiz sadece Cendere grubunda değil diğer gruplarda da var bu tabloyu benim gibi tribün liderleri gördüğünde mutlu oluyoruz. İnşallah Adıyaman halkımızın gençlerimizin destekleri ile bu sene şampiyon olacağız.

Bu hafta oynayacağımız Fırat Üniversitesi maçına tüm Adıyaman’lıları bekliyoruz. Biz her zaman diyoruz sen yoksan bir kişi eksiğiz sloganını onun için takımımızın yanında olalım ve desteklerimizi esirgemeleyelim. Takımımıza bu haftaki maçta Adıyaman 02 Cendere Taraftar Grubu olarak başarılar diliyoruz."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha