Büyük Erkekler Bölgesel lig Final Grup müsabakaları 13 – 15 Şubat 2015 tarihleri arasında Kâhta İlçe Spor Salonunda düzenleniyor.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’da düzenlenecek olan Voleybol Bölgesel lig final maçları hakkında şu bilgileri verdi:

“Türkiye Voleybol Federasyon Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler voleybol grup müsabakaları ilimizde yapılacak. Büyük Erkekler kategorisinde; Şanlıurfa Haliliye Beledi Spor Kulübü, Diyarbakır Bismil Gençlik Spor Kulübü, Malatya Öncü ve İzcilik Spor Kulübü ve Gaziantep Özel Erdem Koleji Spor Kulübü olmak üzere 4 ilden yaklaşık 70 sporcu ilimizde düzenlenen müsabakalarda mücadele edecek”

Bağcı, “10 ayrı ilde yapılacak olan müsabakalar sonucunda gruplarında birinci olan takımlar Türkiye Voleybol 3.lige katılmaya hak kazanacaklardır. Bu nedenle Kâhta İlçemizde düzenlenecek olan müsabakalarda yarışacak olan illerimizin takımlarına ve sporcularına başarılar diliyorum. Çekişmeli karşılaşmaların olacağı müsabakaları izlemek için tüm voleybol severleri ve Adıyamanlıları davet ediyorum” şeklinde konuştu.

BHA

Editör: Adıyaman Haber