Türkiye Hentbol Federasyonu 2016 -2017 faaliyet programında yer alan “Bölgesel Lig Erkekler Grup Hentbol Müsabakaları” 19 -23 Haziran 2017 tarihleri arasında Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonunda yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Bölgesel Lig Erkekler Grup Hentbol Müsabakalarına Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Şırnak illerinden 5 takım idareci, antrenör, hakem ve sporcular olmak üzere yaklaşık 100 kişinin katılacağını söyledi.

Spor konusunda Bölgenin en tesislerine sahip olduklarını belirten İl Müdürü Keleş, ”Alt yapı sorunu olmayan ve tesisler anlamında önemli bir merkez haline gelen Adıyaman’da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Amacımız gelecekte Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ve Türkiye genelinde adını başarılarla duyuran bir spor merkezi olmaktır. Bu konuda gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde yapılacak olan Hentbol maçlarını izlemek için tüm halkımızı ve basın mensuplarımızı şimdiden davet ediyorum. Umarım keyifli bir organizasyon ile ilimizde misafir edeceğimiz sporcularımız huzur içerisinde bir müsabaka süreci geçirir. Ben emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha