Adıyaman Mahsur Yardımcı Stadında oynanan maçta Besni Belediyespor rakibini 4-0 gibi net bir skorla yenerek galibiyet serisine devam etti.

Bu galibiyet ile ligde 3’te 3 yapan Belediyespor liderliğe yükseldi. Maça çok iyi başlayan ve galibiyet için sahaya çıkan Besni Belediyespor 90 dakika boyunca rakibinden üstün bir oyun sahaya yansıtarak galibiyeti hak eden taraf oldu.

Maçın 11.dakikasında Mahmut, sağ taraftan güzel bir orta kesti ve arka direkte kendini unutturan kaptan Savaş, güzel bir plase ile topu filelere yollayarak skoru 1-0 'a getirdi.

37.dakikada orta sahadan Fatih’in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Hazar kalecinin solundan müthiş bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

2.yarıya yada çok istekli başlayan Besni Belediyespor 3. gol için saldırsa da adeta gol kaçırma yarışına giren sporcular farkın açılmasına engel oldu.

79.dakikada Maviş’in sol taraftan kestiği orta da  arka direkte bomboş durumda olan Fırat topu kontrol edip güzel bir vuruşla takımını 3 -0 öne geçirdi. 85.dakikada sol çaprazdan topla buluşan Maviş düzgün bir vuruşla topu filelere yollayarak maçın skorunu belirledi. 

Maçın ilk 11’i: Hasan, Sedat, Savaş, M. Gezer, Seyhan, Maviş, Fatih, Enes, Hazar, Fırat, M. Yılmaz
Yedekler: Oğuz, M. Başdan, Ahmet, İbrahim, Muhammed, Roji, M. Figenergül

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha