Geçtiğimiz Pazar günü Besni ilçe stadında Besni Belediyespor kendi saha ve seyircisinin önünde çıktığı maçta muhteşem bir futbol sergileyerek maçtan farklı bir skor ayrıldı.

Maçta en az 9-10 net pozisyondan da yararlanamayan Besni Belediyespor bu galibiyetle ligde 8’de 8 yaparak tarihinde inanılmaz bir başarıya imza attı. Maçta Roji 4 gol atarak maçın yıldızı oldu. Belediyespor sırasıyla M. Gezer, Fırat, Savaş, Enes ve İbrahim’in golleriyle rakibini 9-1 yendi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan takım antrenörü Refik Çeçen takım olarak çok iyi oynadıklarını sergilenen futboldan ve takım oyunundan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Çeçen; "Tabi ki bütün rakiplerimize saygımız sonsuzdur skorun bu kadar farklı olmasını asla istemediğim bir husustur. Rakibimize bundan sonraki maçlarında başarılar diler kendi oyuncularıma da buradan teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta ilk devrenin son maçı olan Kahta Diriliş maçlara çıkmadığından hükmen galip geleceğiz ve ligde 9’da 9 yaparak hiç puan kaybetmeden lider olarak ilk yarıyı bitirmiş olacağız. Buradan ricamız böyle güzel bir takım iyi bir ekip kurulmuşken bal ligine doğru emin adımlarla giderken bütün Besni halkının maddi manevi yanımızda olmalarını önemle duyururuz." dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha