Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, kendi evinde ligin ilk yarısının son maçında karşılaşacağı Marmara Üniversitesi maçı hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Hentbol 1. Liginde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Perşembe günü saat 12.00’da kendi evinde karşılaşacağı Marmara Üniversitesi maçının hazırlıklarını Adıyaman Belediyesi Kapalı Spor Salonundayaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik heyet nezaretinde gerçekleştirilen antrenman sonunda Marmara Üniversitesi maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, tek hedeflerinin ligin ilk yarısının son maçından da galibiyetle ayrılmak olduğunu dile getirerek, “Ligin ilk yarısının son maçında Marmara Üniversitesi’ni kendi evimizde ağırlayacağız. Bu maçtan da galip ayrılarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm Adıyamanlı hemşerilerimizi Perşembe günü saat 12.00’da Adıyaman Belediyesi Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz” diye konuştu.
Ligin ilk yarısında oynadıkları 10 maçın 9’undan galip ayrıldıklarını ve sadece lider Selka’ya deplasmanda mağlup olduklarını da hatırlatan Başkan Dündar, bu başarıda büyük katkısı olan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Salon sporlarında Adıyaman’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmamız için bize imkan sağlayan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah başkanımızın desteklerini boşa çıkarmayıp gelecek yıl ilimizi Hentbol Süper Liginde temsil etmeye hak kazanacağız” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber