TFF Adıyaman İl Temsilciği 2012-2013 futbol sezonu faaliyet programınca organize edilen 13 ve 14 yaş kategorilerinde Adıyaman Belediyespor il şampiyonu oldu.
Adıyaman Belediyespor 13-14 yaş guruplarında il şampiyonu olarak 14 yaş kategorisinde ilimizi Mardin’de,15 yaş kategorisinde ise Malatya’da temsil etti. Altyapı antrenörleri Ahmet Karakaş, Abdurrahman Elçi, Ramazan Ünal ve kaleci antrenörü Zeynal Abidin Deneri yönetimde antrenmanlarını Adıyaman Belediyesi’nin Karapınar Mahallesi’ndeki sentetik çim sahasında yapan Belediyespor, 13-14 yaş gruplarında şampiyon oldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediyespor Koordinatörü Yılmaz Aslan; “8 yıldır futbol alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaların karşılığını her geçen gün almaya devam ediyoruz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de Adıyaman’ımıza futbolcu kazandırıp Adıyaman’daki futbol çıtasını bir üst seviyeye getirmektir. 13-14 yaş kategorilerinde şampiyon olan genç futbolcularımızı kutluyor, 13 ve 16 yaş kategorisinde yapılacak olan il birinciliği müsabakalarındaki bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Adıyaman Haber