Balıkesir’de gerçekleştirilen ‘3 Etap, 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Adıyaman Belediyesporlu bilardocularBüşra Kılavuz ile Kübra Aba önemli bir başarıya imza attı.
Turnuva hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyespor yöneticileri, kulüp sporcularından Büşra Kılavuz ve Kübra Aba’nınçeyrek finale çıkarak Adıyaman’ın ve Belediyespor Kulübünün gururu olduklarını dile getirerek, “İki yıldır Türkiye Şampiyonasında çeyrek final oynayan kadın sporcularımızı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya 5 kadın sporcu ile katılan Adıyaman’ın federasyon tarafından 81 il içerisinde örnek il olarak seçildiğini de sözlerine ekleyen yöneticiler, “Adıyaman Bayanlar Bilardo İl Birincisi Büşra Kılavuz, İl İkincisi Yıldız İspir ve Adıyaman Erkekler Bilardo İl BirincisiMemetYağar Belediyespor Kulübümüzün sporcularıdır. Hepsini gönülden kutluyorum. Balıkesir’de düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcularımız 15 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Antalya’nınKemer ilçesinde düzenlenecek olan ‘3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecekler. Şimdiden hepsine başarılar dilerken, bu sporcularımızı yetiştiren hocamız ve Belediyespor Kulübümüzünoyuncusu Bilardo İl Temsilcisi MemetYağar’ada emeklerinden doalyıdolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha