Kahta 02 Sporlu oyuncuların Adıyaman’da kaldıkları Arsames Otel de verilen birlik, moral ve motivasyon yemeğine Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve malzeme sorumluları katıldı.

Şartlar her ne olursa olsun takımın her zaman arkasında duracaklarını ifade eden Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım, “Şehrin tüm dinamikleri Kahta 02 Spor etrafında kenetlenmiş durumda. Şehir dışında yaşayan binlerce hemşerimizin kalbi Kahta 02 Spor için atıyor. Bu birlik ve beraberlik tablosu ile aşamayacağımız engel yoktur. Yeni ve dinamik bir yönetim kurulu ve taze kan bir teknik heyetle futbolcularımız ve taraftarlarımız kaynaşıyor. Son aldığımız 5-0 gibi net bir skor da bu kaynaşmanın ve dayanışmanın neticesi olarak değerlendiriyorum. Ben ve yönetim kurulum şartlar her ne olursa olsun takımımızın her zaman arkasında duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle bundan sonraki maçlarımızda takımımıza üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Arkalarında güçlü bir yönetimin olduğunu ifade eden Kahta 02 Spor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise, “Ben buraya gelmeden önce Kahta 02 Spor'un yükselişini takip eden biriydim. Futbol dünyasının içinde olan biri olarak batı takımlarının ve futbola ilgi duyan insanların yönü buraya kayıyor. Takımımızın çalışması son sürat devam ediyor. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu yerinde. İkinci yarı daha da güçlenerek hedefimizi ulaşacağız. Arkamızda güçlü bir yönetim var. Bu güçle daha da büyük hedeflere ulaşacağız.” dedi.

Futbolcular adına konuşan Kaptan Serdar Aşuk ise, “Kâhta 02 Spor başarıya ve şampiyonluğa alışmış bir takım. Herkes görevini hakkıyla yerine getiriyor. Biz futbolcular olarak da daha çok çalışıp, şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bize güvendiği için başkanımıza ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha