Bu sezon ili Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil eden ve sezonu şampiyon tamamlayarak play-off maçlarında oynama hakkı elde eden Adıyaman 1954 Spor’a sezon başından bu yana büyük destekler veren Adıyaman Belediyesi, desteğini play-off maçları öncesi de sürdürdü.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, gelecek sezon ili profesyonel ligde temsil etmesi için Belediye Meclisinin aldığı kararla Adıyaman 1954 Spor’a 500 bin TL’lik destekte bulunmuş, bunun yanı sıra takımın tesis sorununu çözüp, taraftarların deplasmanlara gitmesine olanak sağlayarak, şampiyonluğun en önemli mimarlarından birisi olmuştu. Elde edilen şampiyonluktan sonra takımın 3. Lig’e çıkması için oynayacağı play-off maçları öncesi 150 bin TL prim sözü de veren Başkan Kutlu, taraftarın gönlünde taht kurdu.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden kulüp yöneticileri, “Sezon başından beri takımımıza çok ciddi destekler veren Belediye Başkanımızaminnettarız. Gerek maddi, gerekse manevi anlamda her zaman yanımızda olan başkanımıza ve başkan yardımcımız Said Kutlu’ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah play-off maçlarından da istediğimiz sonuçla dönerek, 3. Lig hayalini gerçeğe dönüştürürüz” diye konuştu.
Başkan Kutlu ise yaptığı açıklamada, tek isteklerinin gelecek sezon Adıyaman’ı 3. Lig’de temsil eden bir takımın olması olduğunu söyleyerek, bu konuda üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını belirtti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha