Göreve geldikten sonra ilk icraatlarından bir tanesi sahipsiz kalan Adıyaman 1954 Spor’a sahip çıkarak, Vali Aykut Pekmez ile birlikte kulübün başına değerli bir işadamının başkan olarak getirilmesini sağlamak olan ve kulübün temel sorunlarının çözülmesine destek veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil eden Adıyaman 1954 Spor’u sezonun ilk maçında da yalnız bırakmadı.

Sezonun ilk maçında kendi evinde Kilis Belediyespor’u ağırlayan Adıyaman 1954 Spor’u desteklemek için tribündeki yerini alan Başkan Kılınç, maç sonunda elde edilen 3-0’lık galibiyetin mutluluğunu yaşadı.

Maç sonunda sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında hem Adıyaman 1954 Spor’u, hem de gruptaki bir diğer temsilcimiz olan ve ligin ilk haftasında Gaziantepspor’u deplasmanda 8-0’lık skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Kahta 02 Spor’u tebrik eden Başkan Kılınç, şunları paylaştı:

“Adıyaman’ımızı gururla temsil eden Adıyaman 1954 Spor’u ve Kahta 02 Spor’u elde ettikleri galibiyetten kutluyor; futbolcularını, teknik heyeti, yönetimini ve fedakar taraftarını tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle bu ligin şampiyonu Adıyaman’dan çıkacak inşallah.”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha