Başkan Büyükaslan;

“Adıyamanspor’a Destek Olacağız”

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Adıyamanspor kongresinde Hüseyin Koç başkanlığında seçilen Adıyamanspor’un yeni yönetimi, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.

Kongrenin hemen ardından yönetim kuruluna seçilenlerle bir araya gelerek görev dağılımı yaptıklarını ifade eden Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “Arkadaşlarımızla görev paylaşımında bulunduktan hemen sonra ilk ziyaretimizi Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a ve Belediye Başkanımız Sayın M. Necip Büyükaslan’a gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz kongre öncesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni sürecin Adıyamanspor’a ve Adıyamanlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bizi kabul ettiği için Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise; “Kurulduğu tarih olan 1946 yılından bugüne kadar Adıyaman’da futbola hizmet veren Adıyamanspor kulübümüzün 8 Aralık Cumartesi günü yapılan kongresinden hemen sonra görev başına gelen başta Başkan Hüseyin Koç ve ekibi bir nezaket ziyaretinde bulunmak üzere bizi ziyaret etmektedirler. Kendilerini tebrik ediyor, yapacakları çalışmalardan dolayı başarılar diliyorum.

 

Adıyamanspor Medar-ı İftiharımız, Gözbebeğimiz ve Gururumuzdur

 

Adıyamanspor bizi uzun yıllar 2. ligde başarıyla temsil etti. Adıyamanspor kulübü köklü bir spor kulübüdür. Son yıllarda talihsiz bir dönem yaşadı. Şu anda 3. ligde mücadele etmektedir. Bundan sonra tekrar güzel bir başarı elde edeceğine inanıyorum.  

Bu arada uzun yıllar bu kulübe hizmet etmiş olan başta Növfel Bozdoğan, Nusret Hamurcu, Şevket Gürsoy ve diğer kulüp başkanlarına bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi yeni alan mevcut yönetiminde başarılı olacağına inanıyorum. Ayrıca kamuoyunun da desteğini bekliyorum.

Adıyaman Belediyesi olarak Adıyamanspor’a destek olacağız ve yanlarındayız. Çünkü buradaki amaç Adıyamanspor’u yüceltmek, Adıyaman’ımızın gözbebeği olan ve geçmiş tarihi 1946’lara dayanan Adıyamanspor Kulübümüze hizmet etmek ve yardımcı olmaktır. Ben bu vesile ile tekrar yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı Adıyamanspor Kulübü yönetimine teşekkür ediyor ve yeni seçilmelerinden dolayı tebrik ediyorum. Yapacakları çalışmalardan dolayı da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

Editör: Adıyaman Haber