Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 4. grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, bir teşekkür mesajı yayınladı.
Adıyaman 1954 Kulübü Başkanı Aybak, yaptığı açıklamada takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığını, bunda her alandan gelen desteğin etkisinin olduğunu dile getirerek, “Biliyorsunuz, bu yıl 3. Lig’de mücadele vermeye başladı Adıyaman 1954 spor. Şu ana kadar yaptığı 5 maçta 11 puanla zirvede bulunuyor. Adıyaman 1954 takım yeni olmasına rağmen başta Adıyaman bürokrasisi, şehir taraftarlar, büyük destek vererek takımın bu yerlere gelmesinde büyük bir emek gösterdiler. Ben kendilerini verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. İlk olarak Adıyaman Valimiz Mahmut Çuhadar’a maddi manevi verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.ded,.

Aybak şunları kaydetti:

"Kulübün tesis ve servis ihtiyaçlarını karşılayan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a, Adıyaman milletvekillerimize takımın 3. lige çıkmasında büyük rol oynamışlardır. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Mehmet Turgut hocama, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş’e teşekkür ediyorum. Ayrıca adını unuttuğum zikir edemediğim Adıyaman bürokrasisine, şehre ve her ne kadar pandemi sürecinden dolayı stat kapalı olsa da desteklerini her an bizlerin yanında hissettiren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Verilen desteklerle biz bugün olduğu gibi sezon sonunda da lider olarak, şampiyon olarak bu gruptan ayrılacağız. Takımı layık olduğu yerlere çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yeter ki hep birlikte sporun birleştirici gücünü kullanarak takımımıza destek çıkmayı sürdürelim. Adıyaman 1954 Spor’un hedeflerine ulaşacağına inanıyorum inşallah.” 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha