Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan ve 18 Haziran’da Konyada yapılacak olan Türkcell Türkiye Küçükler Atletizm Şampiyonasına 1, Antalyada yapılacak olan 9. Aroma Akseki Dağ Koşusuna 8 ve 18-19 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Türkcell Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonasına 14 sporcu katılarak şampiyonluk için mücadele edecek.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Konya, Antalya ve İstanbulda düzenlenecek olan atletizm müsabakalarına Adıyaman’dan toplam 23 sporcu ile katılım sağlanacağını belirtti.
Adıyamanlı genç atletlerin şampiyonluk için koşacaklarını belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı,”Hafta sonu üç farklı ilde yapılacak olan Atletizm şampiyonalarına ilimizden önemli bir katılım sağlıyoruz. Antrenörlerimizin sıkı bir tempo ile çalıştırdıkları sporcularımızın Adıyaman’ı başarı ile temsil edeceklerine ve elde ettikleri derecelerle ilimize madalyalarını alarak döneceklerine inanıyorum. Ben tüm sporcularımıza katılacakları müsabakalarda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber