Adıyaman Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gecikmeli de olsa bünyesinde bulunan Fatih Mahallesi’ndeki aqua parkı çocukların hizmetine açtı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca açılmasına müsaade edilen aqua parkın hizmet vereceği saatler ve günlerle ilgili bilgi veren yetkililer, pazartesi günü hariç haftanın 6 günü 6 farklı seans şeklinde 06-11 yaş grubu arasındaki miniklere hizmet verecek olan aqua parkın 15 Ağustos Cumartesi gününden itibaren açıldığını duyurdu.

"Tek isteğimiz hijyene önem verilmesi"

Yapılan duyuruda, “Aqua parkımız 6-11 yaş arasındaki çocuklarımız için haftanın 6 günü 6 seans şeklinde hizmet vermeye başladı. Pazartesi günleri bakım ve temizlik çalışmalarının yapılacak olmasından dolayı hizmet veremeyecek olan aqua parkın günlük seans saatleri 09.00, 10.30, 12.00, 13.30, 15.00 ve 16.30 olarak belirlendi. Havuzumuzdan yararlanmak isteyen tüm minikleri bekliyoruz. Onlardan tek istediğimiz şey hijyene önem vermeleri."denildi.

Adıyaman Belediyesi’nin hizmetlerinden yararlanan minikler ve velileri ise çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha