Adıyaman’da topluma ve gençlere hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesi Başkanı Bedrettin Beyazkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Beyazkaya, “Derneğimiz evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluştur. Anadolu Gençlik Derneği, dünyaya yeniden yön verecek, kurtların kapmaya niyetlendikleri kuzulara hangi nehrin kenarında olursa olsun kol kanat gerecek, çorbasını komşusuyla paylaşacak, kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların harmanlandığı etkin bir teşkilattır” dedi.

Beyazkaya, ”Bu inançla yetimlere, yoksullara, yolda kalmışlara yardım etmeyi görev bilen; yardımlaşmayı ve paylaşmayı karakter edinen; söz verdiklerinde sözlerinde duran; her türlü sıkıntılı durumda bile direnip sabreden; kendinin ve yakınlarının aleyhine olsa bile adaleti gözeten tüm insanların yanındayız.
Derneğimiz 7’de 70’e kendini genç hisseden ilkokuldan üniversiteye tüm topluma hizmet eder. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Birlikte Adıyaman gençleri ve geleceğimiz için neler yapabiliriz, nasıl projeler üretebiliriz konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizlere her zaman destek olacaklarını belirten İl Müdürümüzü Seyit Ahmet Bağcı’ya teşekkür ederiz” ifadeleri kullandı.

Adıyaman’da her zaman gençler için çalışmalarını gayret ile devam ettirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesi Başkanı Bedrettin Beyazkaya ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, birlikte Adıyaman’daki gençler için ortak projeler yapabileceklerini ve il müdürlüğü olarak kentin ve gençlerin gelişimine katkı sunacak her projeye destek vereceklerini belirterek teşekkür etti.

Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesi Başkanı Bedrettin Beyazkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya dernek ajandasını hediye ederek birlikte fotoğraf çektirdi.


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber