1.Amatör Futbol Ligi’nde 2 grubun oynandığı sezonda B Grubunu lider tamamlayarak, şampiyon olan Sarıharmanspor, 1.Amatör Futbol Ligi’nde performansıyla alkış alıyor.
 17’inci haftada Tut Gençlispor’a konuk olan Sarı-siyahlı takım, 12-1’lık galibiyetle 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla puanını 41 yapan Sarıharmanspor play-off düşünmeye başladı.
Adıyaman Birinci Amatör Lig’de 17’inci hafta maçları geride kaldı. Haftalardır ligin zirvesine demir atan şampiyonluğun en güçlü adayı Sarıharmanspor, yenilmezlik serisini sürdürdü. 17’inci hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan zayıf rakibi Tut Gençlikspor ile karşılaşan sarı-siyahlı takım, sahadan 12-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 41 yapan Sarıharmanspor, zirvedeki hegemonyasını devam ettirdi.  Liderliğini ve yenilmezliğini sürdüren Yılmaz Aslan ve öğrencileri,  en yakında takipçisi Kahtaspor’un 1 puan önünde haftayı kapattı. 
BAL Ligi hedefiyle yola çıkan ve 1.Amatör’de de ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Sarıharmanspor, ligin 18.haftasında sahasında Fıratspor ile karşılaştıktan sonra lig fikstürünü tamamlayacak, daha sonra play-off maçlarına katılacak.
Sarıharmanspor Genel Menajeri Ziya Türkan, yaptığı açıklamada, Adıyaman birinci amatör liginde namağlup olarak liderliğimizi sürdürdüklerini söyledi.
Türkan, "Adıyaman halkına iyi bir takım izletebilmek adınan yapmış olduğumuz yeni transferle play-off beklemeye başladı. Haftalar önce play-off garantiledik. Oynayacağımız play-off maçları öncesi eksiklerimizi görme adına 5-6 hazırlık maçı yaparak takımımız en iyi şekilde hazırlıyoruz" dedi.
Sarıharmanspor Genel Menajeri Ziya Türkan, "Play-off maçlarını kazanarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. İnşallah futbolcularımızın bu özverili, karakterli, savaşan ruh yapıları ile play-off maçlarında da başarılı oluruz. Bu başarıda en büyük pay sahibi hiç şüphesiz Kulüp Başkanımız Hacı Mehmet Çetinçakmak ve sezon boyunca ter akıtan ve yoğun mücadele veren futbolcularımız olmak üzere teknik heyetimizi, emeği ve katkısı olan yöneticilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha