Ligden düşme adına iki ekibi de etkileyecek maçta İskenderunspor 1967’yi evinde ağırlayan Adıyamanspor, rakibini ortaya koyduğu güzel futbolla 3-1 mağlup ederek, küme düşme potasından bir adım daha uzaklaştı ve önemli bir avantaj elde etti.

İskenderunspor 1967 maçından alınan 3 puandan ve taraftarın büyük desteğinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, takıma sahip çıkan Vali Mahmut Demirtaş ve taraftarlara bir kez daha teşekkür etti. Maç sonunda tribünlerde ve sahada yaşanan mutluluğun gözlerinin önünden hiç gitmediğini ve bu ilin taraftarına bu mutluluğu yaşatmanın çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen Koç, “Bu taraftarla bu takım daha üst ligleri hak ediyor” diye konuştu.

İskenderun maçında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Koç, “Pazar günü kendi evimizde ağırladığımız İskenderun temsilcisi 1967’yi ortaya koyduğumuz etkili futbolla yenmeyi başardık. Bu galibiyetten dolayı başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere, bizi yine yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımıza ve takımımıza desteğini esirgemeyen yöneticilerimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da taraftarımızın ve bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayarak, ligde daha rahat pozisyonlara gelecek puanları alırız” dedi.

Çok zorlu bir seriyi geride bıraktıklarını da hatırlatan Başkan Koç, “Kilimli Belediyespor maçıyla birlikte çok zorlu bir maç temposunun içerine girmiştik. Kilimli maçıyla birlikte başlayan ve Manavgat’la devam edip, Pazar günü kendi evimizde oynadığımız İskenderunspor 1967 maçıyla da sona eren 7 günde 3 maç temposundan oldukça karlı ayrılacak sonuçlar aldık. Bunun içinde taraftarımıza bir söz vermiştik. Verdiğimiz sözde bu maçlardan en az 7 en fazlada 9 puan toplama hedefi koymuştuk kendimize ve bunu başardık çok şükür. Bu serinin mimarı olan muhteşem taraftarımıza emeklerinden dolayı minnettarız. Ayrıca İskenderunspor 1967 maçında aslanlar gibi çıkıp ihtiyacımız olan 3 puanı alan futbolcularımı kutluyor, hepsinin alınlarından öpüyorum. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm oyuncularıma ve teknik heyetime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Adıyaman Haber