62 Pertek Spor'un masörü Muammer Gönül ile Adıyaman 1954 Spor'un kalecisi Lokman Atakal arasında geçen WhatsApp yazışmaları kamuoyuyla paylaşıldı.

62 Pertek Spor'un masörü Muammer Gönül'ün, Kaleci Lokman Atakal ile yaptığı yazışmada, 'Bizi şampiyon yap', 'Onlara bir maç kaybettir', 'Talebin neyse söyle', 'Tedavi masrafları dahil seni tatmin edecek bir şey olur', 'Kapı açık, her şey sana bağlı' ifadeleri yer alıyor.

Karşılıklı yapılan yazışmalar Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Kaleci Lokman Atakal ve Kulüp Basın Sözcüsü Kürşat Harmanda'nın katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı.
Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, "Bizler Adıyamanspor olarak Spor Toto Bal Liginde 3 yıldır şampiyonluk mücadelesi veren, bunu da helal, dürüst bir şekilde mücadele eden bir takım ama son başımıza gelen daha önceki durumlardan falan hiçbir kimseye iftira, çamur atmadan gördüğümüz, bildiğimiz şeyler vardı. Delilli olmadığı için kimseye bir şey söyleyemiyorsun, derdini anlatamıyorsun, hep biz kulüp olarak etik kuralları içerisinde sporun kardeşlik, dostluk içerisinde geçmesini isteyen ve hiçbir harama bulaşmadan bu mücadeleyi sürdüren bir şehir ve bir kulübüz ama maalesef sporada her sektörde olduğu gibi kirli işler bulaşıyor. Her yerde olduğu gibi kirli insanlar oluyor. Biz bunların önüne geçmek için bir çok yolu denedik ama bugün çekirge bir sıçrar, iki sıçrar misali başımıza bir olay geldi, bırakın rakip takımları, hakemleri falan, taki bizim takımımızın içindeki oyunculara kadar sızmayı deneyen kulüpler yöneticiler ve o kulübün çalışanı var"dedi.

- SPORCULARIMIZ HELAL SÜT EMMİŞ

Sporcularının çok ahlaklı olduğunu vurgulayan Koç, şöyle devam etti:

"Bir iki gün önce kalecimiz Lokman'a WhatsApp yoluyla daha önce tanıştığı spor camiasından olduğu için Peltek Spor Kulübünün masörüyle bir WhatsApp yazışması var. Bunu da çok şükür bizim sporcular halel süt emmiş insanlar olduğu için bunu bizlerle paylaştı. Bizde kamuoyu önünde siz değerli basınla, sporseverlere bunu duyurup bu tür işlerin bir daha olmaması için, bunun son bulması için bunu paylaşma isteği duyduk. Görüntülerde de görüldüğü gibi hal hatır sormadan sonra 'bizi şampiyon yap' sporcumuz soruyor yani biz olmayalım mı? Sizi nasıl şampiyon yapalım, cevap şu şekilde 'bizi şampiyon yaptığın taktirde oynadığın maçlarda, Adıyamanspora 1954'a maçı kaybettirdiğin taktirde, maddi, manevi her türlü destek çıkacaklarını, futbolcuyu tatmin edecek rakamlar olacağını' beyan etmişlerdir. Şimdi karşımızdaki kulüp çıkıp şu açıklamayı yapabilir, işte masörümüz yöneticilerden, kulüpten habersiz böyle bir teklifte bulunmuş, kesinlikle onu kabül etmiyorum. Benim hiçbir kulüpteki personelim, futbolcum, teknik heyetim, benim bilgim dışında olmadan, ben bir ücret ödemeden, kimse babasının hayrından cebinden çıkartıp bir başka kaleciyi çağırıp bağlamak için 2 milyar maaşla çalışan insanın gücünde de değildir, haddine de değildir. Bunu kesinlikle kabul etmeyeceğiz. Biz gerekli müracaatlarımızı elimizde olan belgelerle federasyon nezdinde dosya yapıp, gönderip en azından bir sonuç alamazsak bile, bundan sonra kolay kolay şikelere girilmemesi adına, bazı insanlara gözdağı vermek adına bile olsa, biz bu olayların peşini bırakmayacağız"

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha