“ Adıyamanspor Futbolcu Fabrikası Olacak ”

 
Bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele edecek olan takımımız Adıyamanspor’da 2014-2015 sezonu öncesi futbolcu seçmeleri devam ediyor.
 
2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele edecek olan takımımız Adıyamanspor’da transferler ve futbolcu seçmeleri devam ediyor. Adıyamansspor Sosyal tesislerinde Teknik Direktör Erol Servet Bağlar yönetimde yapılan oyucu seçme kampına Adıyaman Spor Kamuoyu ve taraftarlar oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Çeşitli lig’lerden davet edilen sporcular ile yapılan yeni transferlerinde katıldığı dünkü antremana Adıyamanlı çok sayıda sporcu katıldı. Katılımın oldukça iyi olduğu seçmelerde birbirinden güzel hareketleri ve yeteneklerini sergileyen genç sporcular, teknik heyetin gözüne girebilmek için ellerinden geleni yaparken, Teknik Direktör Servet Bağlar, Adıyaman’ın bir sporcu fabrikası olacağını belirterek “ Seçmelerimiz 12 ay boyunca devam edecek çünkü yeteneklere her zaman açık olacağız. İnşallah Adıyamanspor gibi bir markayı hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle spor kamuoyunun yanımızda olması bizleri sevindiriyor. Taraftara yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Unutulmasın ki başarı bekleniliyorsa ki bizler başarı için buradayız bu güzide kentin güzide insanları için kenetlenme zamanıdır.” dedi.
Adıyamanspor Asbaşkanı Salih Beyazyıldız ise, Adıyamanspor için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını belirterek hedeflerinin gençlere sporu sevdirmek olduğunu ve bunun içinde Adıyamanspor’u profesyonel anlayış ile yönettiklerini belirtti. Adıyamanspor’un bu sezon yapılanmaya gittiğini, daha geniş hamleler yapacaklarını sözlerine ekleyerek ” Adıyamanspor bu sezon yeniden yapılanmaya gitti. Tabi ki bizim amacımız sporun değişik kitlelerinde de hizmetler verebilmek ve gençleri kazanmaktır. Gençleri sporu sevdirmektir. Bundan sonra genelde alt yapıya önem vereceğiz. Bu konuda da kurmaylarıma gerekli talimatı verdim. Adıyamanspor geleceğin futbolcu fabrikası olacak” diye konuştu.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Adıyamanspor As Başkanı Salih Beyazyıldız “Gana ve Fil Dişi’nden 4 oyucu ve İran’dan da 3 oyuncuyu davet ettik. Davet edilen oyuncular çok yakında başlayacak kampa katılacaklardır. BAL statüsü gereği 2 yabancı oyuncu kontenjanımızı kullanacağız. Süper lig ve diğer liglerden teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda 5 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Yaptığımız transferler cok ciddi transferler ve transferleri çok yakında kamuoyuna duyuracağız. Ve hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transferlerimiz devam edecek. Bütün Adıyaman’ı bu yeni dönemde yeşil-sarı renklerin en iyi yakıştığı Adıyamanspora destek vermeye davet ediyoruz.” dedi.

 

adıyaman haber, adıyaman

adıyamanlılar.net haber

adıyamanspor

Editör: Adıyaman Haber