Şırnak ilinde düzenlenen Cudi Cup Ulusal Tenis turnuvasında ve Malatya ilinde yapılan Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Şampiyon Mehmet Çelik,  Turnuva ikincileri Muhammet Eren Demir, Mustafa Hakan Şahin ve Ecem Yaren Kılınç Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti. 

Adıyaman’ı başarıyla temsil eden şampiyon tenisçileri makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu:

“Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 20 - 23 Mayıs tarihleri arasında Şırnak ilinde düzenlenen Cudi Cup Ulusal Tenis turnuvasında ve Malatya ilinde yapılan Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Mehmet Çelik Turnuva şampiyonu olurken Muhammet Eren Demir, Mustafa Hakan Şahin ve Ecem Yaren Kılınç Turnuva ikinciliği elde etti. Sizler ilimizde tenis sporunun daha iyi yerlere gelmesi için başarışlarınızla sporcularımıza örnek oluyorsunuz. Hangi branş olursa olsun bizler gençlerin ve öğrencilerimizin mutlaka spor yapmaları ve eğitimleri ile paralel olarak kendilerini geliştirmelerini destekliyoruz. Tüm branşlarda sporcuların yetiştiğini ve elde ettikleri derecelerle ilimize madalya kazandırdıklarını düşünecek olursak sonuç hepimizi çok mutlu ediyor. Elde ettiğiniz her başarı bizleri mutlu ediyor. Ben şampiyon sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor başarılarının devamını diliyorum.”

CUDİ CUP Tenis turnuvasına 16 ilden 38 kadın sporcu katılmış olup Gençlik ve Spor Kulübü oyuncumuz Ecem Yaren Kılınç Turnuvayı 2. olarak tamamlayıp ödülünü Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden aldı. 

Keleş, Şampiyon tenis sporcularıyla tek tek sohbet ederek, elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ayrıca; 20 - 23 Mayıs tarihleri arasında Malatya ilinde yapılan Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Mehmet Çelik, altın madalyanın sahibi olurken Muhammet Eren Demir ve Mustafa Hakan Şahin gümüş madalya elde etti. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha