Adıyaman Belediyesi tarafından eğitimlerini sürdüren Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan Kort Tenisi kursu, Adıyamanlı çocuklardan yoğun ilgi görüyor.
Karapınar Mahallesinde bulunan Kapalı Spor Salonunda devam eden kurslara katılan 6-14 yaş aralığındaki100kort tenisi sever minik, başantrenör Mehmet İnan ile yardımcı antrenörler Yusuf Emre Doğan ve Gamze Karayıldız yönetiminde temel eğitimleri alıyor.
Miniklerin katıldığı kurs hakkında bilgi veren yetkililer, Adıyaman’da Kort Tenisine merak salan yetenekli gençlerin önünü açmak için kapsamlı projeler hazırladıklarını dile getirerek, “Adıyaman Belediyesi olarak ilimizde çeşitli spor dallarınameyli bulunan yetenekli gençlerimizi ortaya çıkarmak için gerekli çalışmalarda bulunuyoruz. Bu gençlerimiz için açtığımız kurslarımızdan birisi olan Kort Tenisini miniklerimiz çok sevdi. Özellikle de fiziksel gelişime ciddi katkı sunan Kort Tenisi eğitimlerineailelerimizde çok önem veriyor. Adıyaman’da gelecek neslin sportif anlamda büyük başarılara imza atabilmesi için bu çok önemli. Biz, çocuklarımızdaki yeteneği gördükten sonra bu başarıların geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha