Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı halter sporcularından Türkiye şampiyonu halterci Gamzegül Kızıldağ madalya ile Adıyaman’a döndü.

Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seytit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, ”Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından 25-28 Ağustos tarihleri arasında Konya’da yapılan “Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası“ için Adıyaman’ı temsilen katılan bayan haltercimiz Gamzegül Kızıldağ, bir kez daha kurumumuzu ve Adıyaman’ı gururlandırmayı başardı” dedi.
Bağcı, ”Halterde gururumuz olan bayan sporcumuz Gamzegül Kızıldağ’ı elde ettiği başarılarından dolayı bir kez daha kutluyor, tebrik ediyorum.  Gelecekte dünya çapında bir sporcu olarak çok büyük başarılara imza atacağına inandığımız bayan haltercimiz Gamzegül’ü özveri ile çalıştıran antrenörümüz ve aynı zamanda babası olan Ziya Kızıldağ’ı da kutluyorum. Ailecek Spora gönül vermek işte böyle bir şey. Her ikisiyle de gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Milli sporcu Gamzegül Kızıldağ’ın, 2012 Yılında Avrupa Şampiyonluğunun yanı sıra serisini tamamlamış bir sporcu olarak Türkiye 1.2 ve 3. lük gibi çok sayıda şampiyonlukları ve madalyaları bulunuyor.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber