Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından 2 ile 5 Mart tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Basketbol B Yarı Final Müsabakaları açılış seremonisi öncesinde sporcular İdlib bölgesinde hain saldırı sonucu şehit düşen Kahraman Mehmetçikleri unutmadı.

Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen açılış seremonisinde Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Kelleş sporcularla birlikte İdlib bölgesinde hain saldırı sonucu şehit düşen Kahraman Mehmetçikleri saygı duruşunda bulundu, istiklal marşını okudu ve pankart açarak saygı ile andı.

Adıyaman’da başlayan Okul Sporları Gençler Kız / Erkek Basketbol B Yarı Final Müsabakaları 2 – 5 Mart tarihleri arasında erkekler kategorisi Yeni Mahalle Spor Salonunda, kızlar kategorisi ise Cumhuriyet Spor Salonunda devam edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Basketbol Yarı Final Müsabakalarına 8 ilden katılan kız ve erkek takımlarına başarılar dileyerek, 50 antrenör ve idareci olmak üzere 250 sporcunun mücadelesiyle başlayan müsabakaları izlemek için tüm sporseverleri davet etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha