Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan 2017-2018 sezonu Erkekler Hentbol Türkiye Kupası 2. Tur fikstürü belli oldu. 

Adıyaman'ı temsilen Adıyaman Belediyespor Baş Antrenörü Okan Halay’ın katıldığı kura sonucunda D Grubunda Beykoz Belediyespor, Maliye Piyango ve Karşıyaka Belediyespor ile eşleşen Adıyaman Beleidyespor’da hedef gruptan çıkmak.

30 Ocak-1 Şubat 2018 tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleşecek olan grup maçları ile ilgili değerlendirmede bulunan Halay, güçlü rakiplere karşı mücadele edeceklerini ancak hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

"STATÜ NASIL?"

Statü gereği 2. Tur grup müsabakalarına, 1. tur grup müsabakaları sonucunda A-B-C-D-E-F gruplarında ilk iki sırayı alan 12 takım ve bir önceki sezon Süper Lig'de ilk 4 sırayı almış 4 takım olmak üzere toplam 16 takım katılıyor. Müsabakalar 4’lü takımlar halinde 4 grup merkezinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Müsabakalar, 30 Ocak-1 Şubat 2018 tarihleri arasında oynanacak.

"DİĞER GRUPTAKİ EŞLEŞMELER"

Türkiye Hentbol Federasyonu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun, kulüp temsilcileri ile federasyon görevlilerinin katıldığı kura çekiminde diğer gruplar şöyle oluştu:

A Grubu: Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Serik Belediyespor, Merzifon Belediyespor ve Aziziye Belediyesi Termal Spor.

B Grubu:Göztepe, SelkaEskişehir Hentbol, MYK Hentbolsporve Köyceğiz Belediyesi.

C Grubu: Beşiktaş Mogaz, Nilüfer Belediyesi, Antalyaspor ve Batman Belediyesi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha