Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı'nın 2021 faaliyet programında yer alan 17 Yaş Altı Milli Takım Seçmeleri'ne Adıyaman’dan 2 sporcu davet edildi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’da farklı branşlarda bir çok sporcunun milli takımlarda yer alarak büyük başarılara imza attığını söyledi. 

"Badminton branşında milli takım seçmelerine katılacak olan sporcuların ilimizi başarıyla temsil ederek seçmeleri geçeceklerine inanıyorum "diyen İl Müdürü Fikret Keleş, yaşadıkları mutluluğu şöyle ifade etti:

"Badminton ’da mutluluklarımıza bir yenisini daha eklemeyi başardık. Adıyaman’da milli takım seçmelerine davet edilen sporcuların yetiştiğini görmek bize güç veriyor.  Milli takım seçmelerine  Adıyaman’dan 2 sporcu, 1 antrenör ile katılım sağlayacağız, bu bizim ve aynı zamanda ilimizin badminton sporuna verdiği emekler anlamında büyük bir başarıdır. Sporcularımıza ve antrenörlerimize şimdiden başarılar diliyorum."

Ankara'da 24-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 17 Yaş Altı Milli Takım Seçmeleri'ne katılacak olan badminton sporcularından Muhammed Furkan Arslan, Ali Gürses, antrenörleri ve il temsilcisi Faruk Çalışkan ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti. 

İl Müdürü Fikret Keleş kendisini ziyaret eden sporcularla sohbet ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha