Adıyaman Atatürk Kapalı Spor salonunda Okul Sporları Küçükler Kategorisinde Bölge Grup Müsabakalarına 18 ilden 172 sporcunun katıldığı judocular ter döktü.
Sporcuları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlü Fikret Keleş, son dönemlerde artan spor faaliyetlerini Adıyaman'a spor tizimi, spor ekonomisi ve sosyal hareketliliği kattığını söyledi.
Özellikle ildeki spor organizasyonların çeşitli faaliyetlerle devam edildiğini belirten Keleş, şunları söyledi:
"Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Genel Müdürlüğü faaliyetleri çerçevesinde yine ilimizde bir organizasyonla beraberiz. Tabi son dönemlerde artan spor faaliyetlerini ilimizde misafir ettiğimiz spor branşları ve spor kafileleri gerçekten bir farkındalık yaratmaya devam ediyor. Özellikle misafir ettiğimiz spor kafileleri spor tizimi, spor ekonomisi ve sosyal hareketliliğin yanı sıra ilimizde takip edilmesi noktasında önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktayız. Bugün yine 14-15 nisan tarihleri arasında ilimizde küçükler bay-bayan judo müsabakaları devam ediyor. Toplam 18 ilden 172 sporcumuz katılıyor. Okul sporlarında küçükler kategorisinde bölge grup müsabakalarına şuan ev sahipliği yapmış durumdayız. Bu anlamda özellikle ildeki spor organizasyonların çeşitli faaliyetlerle devam ediyor olması ilimizde Gençlik, Hizmetler Spor İl Müdürlüğümüz bakanlık nezdinde organizasyonların yürütülmesi konusunda çabalarımız devam etmekte ben bu anlamda katılım sağlayan illere, sporcularımıza teşekkür ediyorum. "

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha