Adıyaman Üniversitesi bünyesinde kurulan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren futbol, basketbol, voleybol, hentbol ve futsal takımları ve bireysel sporlarda güreş, judo, dağ bisikleti, kick boks, muay thai ve tekvando dallarında faaliyet gösteren öğrencileri, üniversiteyi temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG kapsamında yapılan müsabakalarda erkek futbol takımı 01-05 Aralık tarihleri arasında Erzincan’da düzenlenecek 2. Lig müsabakalarında Adıyaman Üniversitesi’ni temsil edecek.

02-05 Aralık tarihleri arasında Basketbol Federasyonu tarafından ÜNİLİG kapsamında Ankara’da düzenlenen müsabakalarda basketbol takımı Adıyaman Üniversitesi’ni temsil edecek.

15-19 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek müsabakalarda da Adıyaman Üniversitesi bay - bayan voleybol takımlarıAdıyaman Üniversitesi’ni temsil edecek.

Adıyaman Üniversitesi Hentbol erkek takımı ise 14-18 Aralık tarihleri arasında Adıyaman Üniversitesi’nde ve 22-26 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan müsabakalarda Adıyaman Üniversitesi’ni temsil edecek.
Bireysel sporlarda ise Adıyaman Üniversitesi’nin iki öğrencisi İrlanda’nın Dublin şehrinde düzenlenen Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiyeyi temsil etti.

Bireysel sporların diğer dallarında temsil edecek olan öğrenciler ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber