Erge, Ankara Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonada rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazanma başarısı gösterdi.

2018 Avrupa Şampiyonası’nı 2. olarak tamamlayan ve bu yıl Türkiye şampiyonluğu kazanan Erge, ailesi başta olmak üzere, kendisinde büyük emekleri olan antrenörlerine ve hocalarına teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak bir şampiyon daha yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, "Aynur Erge evladımızı yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Adıyaman Üniversitesi olarak bir şampiyon daha yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bilimsel çalışmalarla birlikte öğrencilerimizin sosyal alanlarda da kendilerini yetiştirmeleri için kendilerine her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Bu başarılar da emeklerimizin heba olmadığının göstergesi... Evladımız geçen sene de Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olarak şanlı bayrağımızı göndere çıkarma başarısı göstermişti. Daha çok genç, inşallah kendisini daha iyi yetiştirip dünya ve olimpiyat şampiyonluklarına erişecektir. Kızımızı yetiştiren saygıdeğer ailesine ve hocalarına da ayrıca teşekkür ediyorum."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha