Hafta sonu Adıyaman sporder veteranlar futbol takımı Dostluk karşılaşması için Niğde veteranların misafiriydi.

Uzun yıllara dayanan iki ilin dost futbol takımları Niğde de bir araya geldiler. Takımın Niğde iline geleceği haberini alan hemşerimiz Doç. Dr Hamdi Doğan takımı karşılayarak ağırlamıştır.

Akşamı da Niğde veteranlar tarafından ayrılan otelde düzenlenen organizasyonda Adıyaman veteranlar olarak Takım kaptanı veteranlar sorumlusu Mehmet Güneşin yoğurduğu bir çiğköfte ikramı olmuş ve bu organizasyona da İstanbul eski spor il müdürü ve şu an Niğde MHP milletvekili olan Vedat Bayram beyefendi katılarak takımı onurlandırdı. Çiğköfte ikramından sonra Sayın vekilimize takımın genel kaptanı Muhiddin Tuzcu ve İshak Karabulut tarafından Adıyaman ilimizi tanıtıcı nemrut heykelcikleri ve son zamanlarda şer güçler tarafından ilimizin isminin terör belasıyla anılması münasebetiyle, Eski sporder başkanı Yusuf Babar:

Adıyaman ilinin hoş görü kenti olduğunu, bu memlekette yaşayan herkesin kardeş olduğunu ve vatanını bayrağını ve dinin seven insanların yaşadığını, herkese kapılarının açık olduğunu söyleyip bir TÜRK BAYRAĞI tablosu hediye etti.

Sayın vekil Vedat Bayram ise  iki kendini bilmez  birkaç vatan haininin yaptığı hatayı bir ile mal etmenin hata olduğu ve bunu dillendirenlerinde bu ilin düşmanı olup, orayı karıştırmak isteyen şer güçlerin olduğunu söyleyip ,her zaman Adıyaman ilinin hoş görüsünü taktir ettiğini ve  Hamdi hocam gibi çok iyi dostlarının olduğunu eşinin de Siirtli olduğunu beyan edip Bu güzel hediyeyi kabul ederek inşallah seçilirsem meclis deki odamın en güzel köşesine koyacağım. Dedi.

Daha sonraki gün dostluğun kazandığı bir maç yapılıp Niğde veteranların yemek ikramından sonra takım yolcu edildi.

Editör: Adıyaman Haber