Samsun`un Bafra İlçesi`nde düzenlenen CezairFıght Arena Profesyonel K-1 Kick Boks Gala gecesine aralarında Adıyamanlı sporcuların da bulunduğu Azerbaycan, Gürcistan, İran, Çeçenistan ve Türkiye’den toplamda 20 sporcu katıldı.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Adıyamanlı sporcularımız her geçen gün yeni başarılara imza atarak ilimizi gururlandırmaya devam ediyor” diyerek şöyle konuştu.:
“Uluslar arası müsabakalar sonrasında Altın Kemer kazanan Kick Boks sporcumuz İbrahim Karakuş önemli bir başarı sağlamış sporcularımızdan birisidir. Kendisini yetiştiren başta antrenörümüz Haluk Erdoğan olmak üzere kendisini sporda teşvik ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum. İlimiz tüm branşlarda sporcu yetiştirmeye devam ediyor ancak elde ettiğimiz başarılar emeklerimizin karşılığını aldığı için gurur duyuyoruz. Bütün spor tesislerimiz gençlerimizin ve halkımızın hizmetinde. Çünkü sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir yaşam için sporun önemini her zaman anlatıyoruz. Özellikle bu imkanlardan faydalanan gençlerimizin elde ettiği başarılar diğer sporcularımızı da başarıya teşvik ediyor. Ben ilimizi başarı ile temsil eden tüm sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha