2020 -2021 yılı değerlendirme ve planlama toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş başkanlığında hizmet müdürleri, şube müdürleri, ilçe müdürleri, yurt müdürleri ve gençlik merkezleri müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

"Bütün tesisler 7/24 halka, sporculara ve öğrencilere hizmet vermektedir"

KYK Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan diyen İl Müdürü Fikret Keleş, "Adıyaman artık bir spor ili. 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için bütün tesislerin 7/24 halka, sporculara ve öğrencilere hizmet vermektedir."dedi.

"Amacımız, halkımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Keleş,şöyle devam etti:

"İlimiz merkezi ve ilçelerimizde toplam 134 adet spor tesis bulunmaktadır. Bu tesislerimiz başta öğrenci ve gençlerimiz olmak üzere tüm halkımıza 7/24 hizmet vermektedir. Ayrıca ilimizde faal olarak sportif faaliyetlerde bulunan 155 spor kulübü bulunmaktadır.

Amacımız, halkımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek. Çocuklarımızı spora teşvik ederek güzel bir gelecek için hazırlamak. Öncelikle sevdiğimiz bir spor dalında açtığımız kurslara kayıt yaptırarak lisans çıkartıp spor yapan çocuklarımızın ve öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak. Gelecekte büyük başarıla imza atan milli sporcular yetiştirmektir."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha