Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş:” Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması ve sporda farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri devam ediyor” dedi. 

Kader Mahkûmlarıyla gerçekleştirilen turnuvada gelişen dostluklara dikkat çeken İl Müdürü Fikret Keleş, ”Cezaevinde mahkûmların topluma kazandırılması ve onların daha iyi bir gelecek için motive edilmesine katkı sağlayan bu turnuva ile sporcularımız gerçekten güzel dostluklar kurdu. Onların enerjisi sadece maça değil bizlere de yansıdı. Ben emeği geçen herkese ve turnuvada yer alan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Said Kutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Cumhuriyet Savcıları Uğur Er, Murat Alkan ve Açık Ceza Evi Müdürü Naci Bilmez, tarafından futbolculara kupa, katılım ve çeşitli hediyeler verildi. Her iki takımda kupasını kaldırarak sevinç yaşadı, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. 


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber