Adıyaman Berkcanspor adı verilen kulüpte başkanlık görevini uzun yıllar yurt dışında yaşayan Hasan Berkcan üstlendi.

Adıyaman Berkcanspor Kulübü, futbol ve atletizm branşları ile Adıyaman sporuna hizmet verecek. 

Adıyaman merkezde Mara Mahallesi sakinleri bir araya gelerek Berkcanspor Kulübü adıyla kurulan futbol takımı önümüzdeki haftalarda başlayacak olan Adıyaman 2. Amatör Küme’de mücadele etmeye başlayacak.

Açılış konuşmasını yapan Adıyaman Berkcanspor Kulüp Başkanı Hasan Berkcan, gençler kötü alışkanlıklardan, internet kafelerden kurtararak, spora kazandırmak için kulübü kurduklarını belirterek, “Bu konuda elimizden gelen her şey yapmaktayız. Amacımız ilimizin gençlerini daha iyi yerlere getirmek, ülkemize iyi gençler yetiştirebilmektir. 
Berkcan Adıyaman Berkcanspor kulübümüz çocuklarımıza, gençlerimize ve her yaşta spor yapmak daha önemlisi sporla iç içe yaşamak isteyen her yaşta herkese hizmet etmek için yaklaşık 1 ay önce kuruldu. Adıyaman Berkcanspor Kulübünü kurarken bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz teveccüh ve çıktığımız bu yolda destek sözleriniz bize güç verdi. Adıyaman Berkcanspor Kulübümüz sporun her branşında ve geniş kitlelere hizmet vermek hedefiyle yola çıktık. Devlete, millete ve vazgeçilmez değerlerimize gönülden bağlı spor gençliği yetiştirmek için, başlıyoruz.

Kuruluş aşmasından bizlere destek veren Yaşam Gayrimakul’e  forma sponsoru olan Bağçı Metal grubuna Adıyaman Berkcanspor kulübü adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha