Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve sporcular katıldı.

Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, burada yaptığı konuşmasında, “102. yıl önce bugün Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna çıktığı gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti o günden bu güne büyük mesafeler kat etmiş saygın uluslararasında saygın devletler arasında hak ettiği yeri almıştır. Bundan sonrada devam edebilmesi için bu gelişmenin bu gidişatın devam edebilmesi için gençlerimize gereken önemli değeri vermeliyiz. Bugünlerde gençlerimizi hatırladığımız onların önünü açtığımız onlara imkanlar sağladığımız günler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün dün, bugün önceki gün gençlik spor haftasında düzenlediği birçok etkinlikten birisi de bugün bisiklet etkinliğimiz şehir içinde düzenlenecek yine bu etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık, onlar bir sonraki nesil, onlar bir sonraki yöneticiler, bir sonraki ülkemizin devletimizin sahipleri. Bu vesile ile hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum nice bayramlara hep birlikte bu pandemi ortamından da kurtularak birbirimize sarılarak birbirimizle coşku içinde geçireceğimiz günlerin özlemi ile hepinizi tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte ise kent merkezinde sporcu ve vatandaşlar bisiklet sürdü.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha