2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak 2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak

Kurumsal yapıya büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, çalışanlarının motivasyonunun arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor.
Personelin kaynaşması amacıyla organize edilen 'Adıyaman Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası' Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Ayaz ile Ramazan Oruç'un katılımıyla başladı.
4 grupta toplam 16 takımın mücadele edeceği turnuvanın başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, takımlara başarı ve centilmenlik dileğinde bulunarak, "Çalışma arkadaşlarımız arasında birlik, beraberlik ve ekip ruhunu pekiştirmek için düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvamız açılış maçlarıyla başladı. Tüm takımlara başarılar dilerim" diye konuştu.
Düzenlenen törenden sonra oynanan ilk gün maçlarında karşı karşıya gelen ekiplerden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan karma kadro; Hukuk İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından kurulan karma kadroyu 12-4 yendi. Günün diğer maçlarında ise Temizlik İşleri Müdürlüğü, ASKİM'i 3-2, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise Yörem AŞ'yi 6-2 mağlup etti.

 

Kaynak: PHA

Kaynak: pha