Sosyal yaşam kalitesini arttırmak amacıyla şehrin birçok noktasında sürdürdüğü park ve semt sahaları projelerini ihtiyaç duyulan kurum ve kuruluşlar için de yapan Adıyaman Belediyesi, bu sahalardan bir tanesini Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bahçesine yaptırdı.
Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde Vartana mevkiinde hizmet veren Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hem müdürlük yetkilileriyle hem de çocuklarla sohbet edip, Adıyaman Belediyesi’nin kendileri için yaptırdığı sahada incelemelerde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Oruç ile Mithat Töken’in de hazır bulunduğu ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Başkan Kılınç, “Adıyaman Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Adıyaman Belediyesi olarak buradaki çocuklarımız için yaptırdığımız halı sahada incelemelerde bulunduk. Devletimizin şefkatli ve güçlü kollarında yetişen yavrularımız ülkemizin yarınları, geleceğin büyükleri olacak inşallah. Başta Müdürümüz Suphi Yılancı olmak üzere çocuklara şefkatle yaklaşan bütün yetkililere ve çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Müdür Yılancı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapımı tamamlanmak üzere olan halı sahadan dolayı Başkan Kılınç’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha