İmkanlar dahilinde ilde faaliyet gösteren amatör futbol takımları ile ilimizi BAL Liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’açeşitli desteklerde bulunan Adıyaman Belediyesi, desteklerine devam ediyor.
Bu hafta deplasmanda oynanacağı Yeşilyurt Belediyespormaçı için Adıyaman 1954 Spor taraftarına araç tahsis edecek olan Adıyaman Belediyesi, diğer taraftan da Adıyaman 1954 Spor’undeplasman maçına gidemeyecek olan taraftarlar için maçı belediyenin resmi facebook hesabından canlı yayınlayacak.
Konu ile ilgili kısa bir bilgi veren yetkililer, “Spora imkanlar dahilinde destekler veren belediyemiz, ilimizi BAL Liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un da hep yanında oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Bu anlamda Cumartesi günü Malatya’da oynanacak olan Yeşilyurt Belediyespor maçı öncesi araç talebinde bulunan taraftar gruplarımızın bu talebini yerine getirip, ihtiyaç görüldüğü kadar aracı taraftarlarımıza tahsis edeceğiz. Yine belediye olarak, daha önce kendi evimizde oynanan maçlarda uyguladığımız, resmi facebook hesabımızdan maçı canlı yayınlama işini de bu kez Yeşilyurt Belediyespordeplasmanda uygulayacağız. Malatya’daki maçı izleyemeyecek olan taraftarlarımız maçı belediyemizin resmi facebook hesabından takip edebilirler” diye konuştu.
14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak olan maç Adıyaman Belediyesi’nin resmi facebook hesabı olan www.facebook.com/adiyamanbel.tr adresinden takip edilebilecek.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha