Adıyaman Belediyesi, sağlıklı bir neslin yetişmesi için yaz mevsimi boyunca kendi tesislerinde gerçekleştirdiği Yaz Spor Okullarını tamamladıktan kısa bir süre sonra Kış Spor Okullarının kayıtlarını almaya başlayacak.
Geçtiğimiz günlerde 2 bin 500’ü aşkın öğrencinin spor eğitimi gördüğü Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreninin gerçekleşmesinden sonra kış mevsiminde de bu hizmetten yararlanmak isteyen Adıyamanlılar için Kış Spor Okulları’nın hazırlıklarını sürdüren Adıyaman Belediyesi’nin yetkilileri, 25 Eylül’de Kış Spor Okullarının başlayacağını açıkladı.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan yetkililer,Adıyaman Belediyesi olarak sosyal yaşam ve spora önem verdiklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Halkımızın sportif faaliyetlerden faydalanabilmesi için bünyemizde bulunan ve dört mevsim kullanılabilen tesislerimizihizmete sunmaya devam ediyoruz.Uzman antrenörler nezaretinde,bilimsel çalışmalar ile sürdürülecek olan kurslarımıza kayıt yaptıran minik öğrencilerimizin gelişimi için okullarındaki hocaları ile de sürekli koordine içerisinde olacağız. Böylelikle çocuklarımızın hem fiziksel, hem psikolojik, hem de sosyal gelişimine katkı sunacağız. Düzenleyeceğimiz kurslarımızın saat ve günlerini çocuklarımızın eğitimine engel olmayacağı şekilde düzenleyeceğiz. Bu şekilde öğrencilerimizin derslerini etkilemeden gelişimlerine katkıda bulunacağız. Ayrıca yetişkinler için yüzme kurslarının için de kayıtların kabul ettiğini belirtmek istiyoruz. Bütün ailelerden, çocuklarının spor yapmasına olanak sağlamalarını bekliyoruz.”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha