Önümüzdeki sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı,2-4 Eylül tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası Grup Müsabakalarına da tam kadro hazırlanıyor.

Önümüzdeki sezon Hentbol 1. Ligi’nde Adıyamanı temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Aziziye Termal Tesislerinde tamamladıktan sonra, kendi tesislerindeki ikinci etap çalışmalarına da ara vermeden başladı.

Yeni hedefini Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen ve bu doğrultuda kadrosuna birbirinden kaliteli isimleri dahil eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, 2-4 Eylül tarihleri arasında Adıyaman’da oynanacak olan Türkiye Kupası Grup Müsabakaları için de temposunu arttırdı.
Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Antalyaspor ile 1. Lig ekiplerinden Konya Selçukluspor ve İzmirspor ile dörtlü grupta mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol takımının ev sahipliğini yapacağı Türkiye Kupası Grup Müsabakaları ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Aykut Dündar, yeni sezon öncesi 10 yeni sporcu ile sözleşme imzaladıklarını dile getirerek, “Geçen sezon kadromuzda bulunan 6 isim ile yola devam kararı almıştık. Bu isimlere ek olarak da ulusal ve uluslararası tecrübeye sahip 10 yeni ismi daha kadromuza dahil ettik. Bu isimler arasında geçen sezon Süper Ligde 151 gol atarak Türkiye Hentbol Süper Ligi Gol Kralı olan ve yıllarca Milli Takım kaptanlığı yapmış olan Taner Öymen ile ikisi Ukraynalı, biri Moldovalı ve biri de Sırbistanlı olan 4 yabancı hentbolcuyu da transfer ettik. Antrenörümüz Yücel Şimşek ve Ayhan Dursun yönetiminde belirlediğimiz Süper Lig hedefi için bize her anlamda destek olan Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber