Geçen sezon Adıyaman’ı Kahta 02 Spor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de başarıyla temsil eden ve koronavirüsten dolayı tamamlanamayan ligde şampiyonluk mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor’un, Kahta 02 Spor ile birlikte 3. Lig’e yükselmesine karar verilmesi tüm kentte sevinçle karşılanmıştı.

Alınan karardan sonra süreç boyunca desteklerini esirgemeyen il yöneticilerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Sait Aybak, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ve Adıyaman 1954 Spor’un 3. Lig’e çıkmasını sağlayan yolda yaşananlar ile takımın gelecek sezon ki hedeflerinin konuşulduğu ziyarette söz alan Kulüp Başkanı Sait Aybak, hedeflerinin el birliğiyle Adıyaman 1954 Spor’u daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyleyerek, “Adıyamanlılar olarak bu süreçte el birliğiyle mücadele ederek sonuca ulaştık. Bundan sonra ki hedefimiz her sene bir basamak atlayarak Adıyaman 1954 Spor’umuzu hak ettiği yere getirmektir. Bu anlamda her zaman desteklerini gördüğümüz Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a ve tüm Adıyaman halkına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ve elde edilen sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise “Bu tüm kentin başarısıdır. Böyle olumsuzluklarla dolu bir dönemde her iki takımımızın da aynı sene profesyonel lige yükselmeleri bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bir kez daha yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı kutluyor ve bu süreçte emeği geçen herkese Adıyamanlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha