Yetkililer yaptıkları açıklamada; Adıyaman 1954 Spor verilen emeğin boşa harcanmaması adına olayın gündeme geldiği andan itibaren gerekli görüşmeleri yaparak takımın bir üst lige çıkmasının yolunu açan Adıyaman Milletvekili Toprak’ın şehrin dinamiklerinden biri Adıyaman 1954 Spor’u hakkettiği yerde olması büyük bir çaba ortaya koyduğunu belirtti. 

Adıyaman halkının ve Adıyaman 1954 Spor’un bu çabayı unutmayacağını şehre sahip çıkmanın birçok farklı yolu olduğunu Milletvekili Toprak’ın ilk andan itibaren sorundan uzak durmak yerine, çözüm için ne gerekiyorsa onu yaptığını aktardı.

Taraftarlar ise şehrin gençlerinin sporun içinde tutulması adına gösterilen gayretin önemli olduğunu belirterek, “Bugün milletvekilimizin gösterdiği çaba ileride bir yerde olmak isteyen ve kahve, uyuşturucu gibi kötü yollarını kapatarak gençlerin yarına dair umutlarının yeşermesine yardımcı olmuştur. Spor bu yüzden güzel. Milletvekilimizin gösterdiği çabanın yarınlarda Adıyaman için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serecektir. Biz taraftarlar olarak AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak’a bu zor süreçte Adıyaman 1954 Spor’a, Adıyaman’a ve bize yol gösterdiği için teşekkürü borç biliyoruz. Bugün ve yarın çalışmalarında yanında olacağımızı belirtiyor, başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha