Cumartesi günü kendi evinde ertelenen maçta Bergama Belediyespor’u ağırlayacak olan Adıyaman 1954spor hazırlıklarına ara vermeden başladı.  

Adıyaman Üniversitesi sahasından yapılan antrenmanı Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Cevher Dila Erdem yakından takip etti.

Antrenmanı izleyen Başkan Erdem Teknik Direktör Yavuz İncedal ile Siirt İl Özel İdaresispor maçının analizi yaptı.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Cevher Dila Erdem, şunları kaydetti:

"Öncelikle Siirt İl Özel İdaresispor karşısında sahadan 3 puanı alarak galibiyetle ayrılan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bilindiği üzere ne yazık ki ligde oynadığımız son 3 maçta beraberlikle ayrıldık. Her ne kadar yenilmemiş olsak da galibiyetle ayrılmadığımız her karşılaşma bizler için üzücü bir sonuç olunuyor. Siirt İl Özel İdaresispor galibiyetiyle talihsizliği üzerimizden attık.

Yönetim olarak özellikle son oynadığımız Siirt maçında yeni teknik heyetimizin ilk maçı olan Silivrispor karşılaşması beraberlikle sonuçlanırken, ikinci maçımızda galibiyet geldi.

İnanıyorum ki bu başarıyı galibiyet serileriyle taçlandıracağız. Başarının asıl sırrı, yeni teknik heyetin futbolcularla bir uyum yakalamasıdır. Şimdiye kadar oynadığımız karşılaşmalar arasında en fazla atak oynayarak 11 pozisyona girdik. Bunlardan en az 5 tanesi net gol pozisyonuydu diyebiliriz."

 Erdem, yönetim olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve her türlü fedakarlığı gösterdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu noktada açık konuşmalıyım ki; bu pozisyonların golle sonuçlanması için futbolcularımızın da elinden gelenin çok daha fazlasını yapması gerektiğini buradan açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. Bugüne kadar aksi giden her durumda bizler bedelini ödemeyi gayret ettik. Bundan sonraki olumsuz sonuçlar için futbolcuların da bu durumdan etkileneceğini açıkça ifade etmem gerekiyor. Bu noktada yeni teknik heyete sonuna kadar karar verme hakkı verdiğimi söylemek isterim. Nasıl ki her galibiyette önce futbolcularımızı tebrik ediyorsak aksi durumda da sonuçların önce onlar üzerinden değerlendirileceği bilinmelidir. Ben tüm futbolcularımıza onlara olan güvenimizi boşa çıkarmayacaklarına dair inanıyorum. Bu haftaki maçta gördük ki yüzde 70 bir iyileşme var ana hedef yüzde yüz performans ve uyumla sahada olmak çünkü bu kulüp bu taraftar bunu hak ediyor. Bunu asla göz ardı etmeyeceklerini biliyorum. Ligin İlk yarısının son 3 maçımız kaldı ve kesinlikle kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz aksi durumu düşünmek dahi istemiyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha