Adıyaman’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek, takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyelerinden takım hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Kılınç, takıma ilk günden beri verdikleri desteğin süreceğini yineledi.

Kılınç, "Adıyaman 1954 Spor’umuzun Kulüp Başkanı Sait Aybak ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gözbebeğimiz olan takımımıza ilk günden beri verdiğimiz destek devam edecek. Allah’ın izniyle sezon sonunda el birliğiyle takımımızı profesyonel lige çıkaracağız.” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Aybak yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Sezon başından beri hep yanımızda olan, bu süreçte bize çok ciddi destekler veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’a minnettarız. İnşallah şehir olarak inandığımız 3. Lig’e bu sezon çıkacağız ve o kupayı bu ile getireceğiz."

Ziyaret sonunda Başkan Kılınç, 1954 Spor yönetimiyle fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha