TFF 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden takımın Adıyaman 1954 Spor’da taraftarlarının başlattığı  ‘Bilet al, takımına sahip çık’ kampanyasına en büyük destek MSG Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Gürsoy'dan geldi.

Bin adet hatıra bileti satın aldı

Gürsoy, taraftarların bu anlamlı çağrısına sessiz kalmayarak başlatılan kampanyadan bin adet hatıra bileti alarak, şampiyonluk yolunda ilerleyen Adıyaman 1954 Spor’a maddi destek sağladı.

MSG Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sadık Gürsoy, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle taraftar gruplarımızın başlatmış olduğu bu anlamlı kampanyaya kamuoyu önünde kendilerine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bizler de bir Adıyaman sevdalısı bir Adıyaman Spor severek olarak bu çağrıya sessiz kalmayarak bir miktar hatıra bileti satın aldık. Burada ki amacımız hem takımımıza ufakta olsa bir destek sağlamak hem de bu hatıra biletini almak isteyip te alamayan genç kardeşlerimizin adına bir destek te bulunmaktır. Ben bir kez daha bu kampanyaya öncelik eden Adıyaman 1954 spor taraftar gruplarına teşekkür ediyor ve Adıyaman 1954 sporumuz şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

15 bin bilet satışı hedefleniyor

Kovid-19 salgını nedeniyle maçların seyircisiz oynanması kulübün en büyük destek noktası olan bilet satışları yapılmamakta idi. Taraftar grupları 15 bin hatıra bilet satışı yaparak kulübe büyük bir maddi gelir sağlanmayı hedefliyor.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha