Antalya'da ikinci yarı kamp hazırlıkların  sürdüren BAL ligi ekiplerinden Adıyaman 1954 spor, Ünyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazandı.
İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Telat Özden, "Sezonun ilk yarısı bitti ve takımlar bir taraftan kamp çalışmalarına bir taraftan da ara transfer çalışmalarına başladı. Takımlar kendilerini hem fiziki olarak, hemde kadro bakımından güçlendirecektir. Sezonun ikinci yarısı ilk yarıya nazaran daha zorlu geçecek. Çünkü üst sıralara oynayacak ekipler, düşmemek için mücadele edecek. Bizde ilk yarıyı grubumuzda en yakın rakibimizin 4 puan önünde lider tamamladık. Her zaman söylediğim gibi şimdi de rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 "Transfer Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Özden, "İkinci yarı da oynayacağımız  her maç final havasında geçecek. Bu bilinçle Antalya’da 13 günlük kamp programımıza başladık. Çalışmalar oldukça iyi geçiyor. İlk hazırlık maçımızda bazı eksikliklerimiz olmasına rağmen takım olarak çok iyi oynadık, 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen hazırlık maçı olsa dahi maçı çevirmesini bildik. Muhakkak hazırlık maçları bizim için çok ölçü değil ama hazırlık maçı olmasına rağmen ortaya konan futbol ve atılan goller açısından çok iyi bir maç oldu. Kamp süremiz boyunca program dahilinde hazırlık maçları oynayacağız.  İkinci yarı kampımız 3 Ocak tarihinde sona erecek. Hedefimiz ikinci yarıya hazır bir şekilde başlayıp, lige kaldığımız yerden devam etmektir” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha