Türkiye Hentbol Süper Lig’inin 8. haftasında kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Selka Eskişehir Hentbol Takımıyla karşılaşacak olan Adıyaman Belediyespor, Cumartesi günkü maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.
Geçen hafta deplasmanda Süper Lig lideri Göztepespor ile 26-26 berabere kalarak moral bulan Adıyaman Belediyespor, yine aynı hafta Beykoz Belediyespor ile kendi evinde berabere kalarak morali bozulan Selka Eskişehir maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

"TARAFTARA ÇAĞRI"

18 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Adıyaman Belediyesi Spor Kompleksi'nde oynanacak olan maç öncesi değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Antrenörü Okan Halay, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını dile getirerek, “Geçen hafta lider Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrıldık. Bu hafta da kendi evimizde lig üçüncüsü olan Selka Eskişehir takımıyla karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak. Bu maçta da rakibimize karşı en büyük gücümüz yine taraftarımız olacak. Tüm taraftarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha