Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen ve iki gün süren yarışmalara, 7 ilden 130 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Büyük bir çekişme ve heyecan içerisinde geçen yarışların centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığına dikkat çeken İl Müdürü Keleş, şöyle konuştu:

"7 ilden gelen sporcuların mücadelesi sonrasında dereceye giren sporcular bir üst gruba çıkma başarısı gösterdi. İlimizde düzenli olarak faaliyetlerin dışında bir çok ilden yüzlerce sporcunun katılımı ile farklı branşlarda bölgesel ve ulusal spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Yüzme sporunun çocuklarımızın gelişimi ve Türk Sporu açısından önemi oldukça büyük. Bu sporcu çocuklarımız inşallah gelecekte katılacakları Türkiye şampiyonalarında da buradaki gibi iyi bir performans sergilemeyi başarırlar. Geleceğin milli takım sporcuları da buralardan çıkacaktır. Yüzmeye yakışır çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen sporcu ve yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür ederim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha