İhalesi Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan, finansmanı Spor Toto Teşkilatı’nca karşılanan 15 mahalleye 15 semt sahası projesi çerçevesinde, ilk etapta 11 mahallede çalışmalara başlandı.

Yapım faaliyetleri; Alitaşı, Altınşehir, Sümerevler, Bahçecik, Vartana, Siteler, Yeşilyurt, Kayalık, Fatih, Yeni Sanayi ve Yunus Emre mahallelerinde sürüyor. Semt sahalarının yapım işlemlerini yerinde gören mahalle sakinleri, memnuniyetini belirterek, yetkililere teşekkür ediyor.

Semt sahalarının Adıyaman’a çok şey kazandıracağını, bu sahalara ihtiyaç olduğunu dile getiren yetkililer, “Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılınç’ın girişimleriyle şehrimize kazandırılan böyle güzel bir proje, hemşehrilerimizi sevindirdi. İlk etapta 11 mahallemizde gerekli çalışmalara başlandı. Sporsever hemşehrilerimizin, sahaların bir an önce tamamlanarak failiyete geçmesini beklediklerini biliyoruz. Bizler de bu manada elimizden gelen her türlü çabayı harcıyoruz. En kısa sürede tamamlayarak, hizmete sunacağız.” şeklinde konuştu.                   

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha